Thuis

Changzhou Auspicious Plastic Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Schept Changzhou Gunstig Plastic Co., Ltd, dat in het westen van Changzhou wordt gevestigd, geschikt vervoer en enorme voordelen in talenten, wetenschap, technologie, economie en markt op die door „Yangtze-Rivierdelta“ worden gebracht.

Onze producten omvatten hoofdzakelijk: steunstaaf, PE isolatiepijp, 3D zelfklevend behang, het materiaal van de aluminiumfolieisolatie, schuimrol, poolnoedel, luchtbelfilm, de kurken van het deurontwerp en U-vormige L-vormige V-vormige PE verpakkende producten, die wijd in diverse industrieën, zoals huishoudapparaten, gordijngevels, voertuigen, schepen, sportuitrusting, elektronika en IT worden gebruikt.

Onze filosofie is „hogere efficiency, superieure kwaliteit, betere prijs“, die ons bedrijf om in de uitvoer naar vele provincies in Europa, Noord-Amerika, en Azië begeleidt te slagen en een goede reputatie en een geloofwaardigheid te winnen van de meerderheid van onze klanten na jaren inspanningen door elk lid van ons bedrijf.

Het is onze verenigbare achtervolging om klanten van bevredigende producten en de uitstekende dienst te voorzien. Wij zijn bereid om meer tevredenheid en erkenning door ononderbroken inspanningen te winnen en wij hopen oprecht om met vrienden van diverse cirkels samen te werken en te communiceren. Onthaal aan ons bedrijf!

                       all_05.jpg

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Changzhou Auspicious Plastic Co., Ltd. Changzhou Auspicious Plastic Co., Ltd. Changzhou Auspicious Plastic Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Gunstige Changzhou

Aantal werknemers : 120~150

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Changzhou Auspicious Plastic Co., Ltd. Certificaten China Changzhou Auspicious Plastic Co., Ltd. Certificaten